svedea[2307]

 

Nytt år nya möligheter!

 

svedea1

Det nya året är redan här och vi ser emot ett nytt spännande år tillsammans med er som samarbetspartners. Som tidigare är vi väldigt tacksamma för er feedback om vad vi kan förbättra. Vi vill fortsätta vara en aktiv samarbetspartner och jobbar ständigt med att förbättra och finslipa vårat arbete.

Under 2018 försäkrades 21 Tibetanska Terriers hos Svedea, det innebär också att vi enligt avtal ger en ersättning om 63 kr, dock avrundar vi detta upp till 100 kr. Förslagsvis slår ni ihop denna summa med årets marknadsbidrag om 2000 kr. Vi hoppas naturligtvis kunna få denna siffra att stiga under 2019.

Vad är på tapeten 

  • För att förbättra ledtider och utskick av priser önskar jag ett mejl av er med årets aktiviteter.
  • Årsmöten står för dörren denna tiden på året och vi är mer än gärna med och bjuder på fika, samt pratar om Svedea lite kort.
  • Vi vill också presentera nya annonser och banner till er, men önskar då hjälp av klubben med bilder på goda representanter för rasen. Bilden bör vara av god upplösning samt att ägaren av bilden godkänner att vi använder den.
  • Er kontaktperson för klubben Merja Tolonen, merja.tolonen@svedea.se   072-1419523

 

2019-01-16

 

svedea[2307]

Tack för ett bra samarbete!

svedea1

Tiden går fort när man har roligt och året 2018 börjar lida mot sitt slut. Svedea har under året 2018 fortsatt sin resa på den svenska djurförsäkringsmarkanden och vi fortsätter förändra försäkringsbranschen.

Vi vill tacka för det gånga året och vi är mycket glada att få vara en del av eran rasklubb. Vår ambition är att vara en aktiv samarbetspart och vi kommer fortsätta jobba med vårat koncept gentemot er som rasklubb. Reflektion och hur vi kan förbättra eller förändra är vårat mål. 

Stockholms hundmässa står för dörren och vi hoppas träffa er där, ni hittar Svedeas monter i A-Hallen med monter nr A03:10 

 

  • Blogginlägg om hur du håller hunden varm i vinter, skriven av veterinär Ylva Trygger

  • För många hundar är nyårsafton alla annat än festligt. Men det går att förebygga skotträdsla och fyrverkerirädsla om ni startar i tid. Här berättar hundexperten Carro Alupo (6 ben & 1 svans) hur du går tillväga
  • Ansökan till Hundstipendiet har öppnat! Har du någon särskild utbildning, kurs, eller träning du alltid drömt om att göra ihop med hunden? Nu kan det blir er tur att genomföra den! Varje år delar vi ut totalt 50 000 kr i stipendium till hundägare som vill utvecklas med sina fyrbenta vänner. Ta chansen och ansök idag på svedea.se/hundstipendiet!

 

2018-12-04

svedea[2307]

Tack för en härlig säsong!

svedea1

Först och främst vill vi tacka för det gångna året och ett bra samarbete. Efter en fantastisk sommar är vi nu laddade för en aktiv och välfylld höst! 

Aktuella aktiviteter och erbjudande

Det här är vad vi planerat hittills och listan kommer säkert att fyllas på:

  • Två kostnadsfria utbildningar för klubbens medlemmar. Inbjudan och mer information skickas separat
  • Bildtävling för klubbens medlemmar. Mejla mig om du vill genomföra den. 
  • 10 % rabatt på Vetzoo för alla medlemmar! Ange koden "Svedea".

Bra material som ni kan använda fritt

Länkarna nedan kan ni använda som ni vill på webbplats, utskick och sociala medier.

 

2018-09-26