Valpar till salu!

nyavalpar 2

  

Du som söker valp:

Här hittar du valpar som anmälts till webbansvarig. 
Uppfödare till kullarna är medlemmar i TTS och följer klubbens etiska riktlinjer.


Du som vill annonsera - klicka här så finner du information!

 

 

Scapegrace kennel

scapegrace1

Jag kallas för Stormy och snart blir jag åtta veckor. Då söker jag en trevlig person/familj som gillar att ha en liten lurvig typ i bakhasorna.  Jag är inte så noga med vad som händer, skogspromenad eller soffhäng spela ingen roll, bara jag får vara med på ett hörn är jag en ’go och gla’ liten tjej. Jag gillar att leka med mina systrar eller de stora hundarna. Får jag en tom toarulle är jag sysselsatt en lång stund.

Pappa är en engelsk gentleman som kallas Tipper, fast egentligen heter han Myrlea Under the Spell och mamma heter Scapegrace Kisses Of Fire, även om hon själv gillar att bli kallad Britta.

Tipper har A och Britta B på höftera och båda är ögonlysta UA. Dessutom är de genetiskt testade fria på alla fyra DNA-testerna. Allt enligt SKK och TTS riktlinjer.

Jag får flytta redan 11 oktober. Då är jag besiktigad, chippad och har fått min första vaccination. Jag har tjuvkikat så jag vet att jag får med mig både mat och en massa roliga saker när jag flyttar.

Vill du veta lite mer om lilla mig är du hjärtligt välkommen att maila till min gammelmatte kajsa.andreasson@outlook.com eller ring henne på 0731-81 98 79.

 

Kennel SCAPEGRACE – Kajsa Andreasson – Davids väg 4 - Landvetter

 

2019-10-10

 

 

TTS etiska riktlinjer:
Båda föräldrarna bör vara höftledsröntgade med resultat A eller B. Vid användande av hund med C-höft ska beräknat HD-index för kullen vara minst 100.Båda föräldrarna skall vara ögonlysta senast ett år före parning med ua
avseende PRA och ua linsluxation.

När du kontaktar en uppfödare om en valp, fråga alltid om ovan!


Du som söker valp:

Här hittar du valpar som anmälts till webbansvarig
Uppfödare till kullarna är medlemmar i TTS och följer klubbens etiska riktlinjer.


Du som vill annonsera - klicka här så finner du information!