Leveransklar hane med stor potential!

ingelaT

Vi har en valp kvar som nu är 13 veckor. Han har en härlig mentalitet, är positiv, trygg och glad och lagom busig. Har ni utställningsintresse är det ett plus då han ser ut att få mycket goda chanser i utställningsringen!

Båda föräldrarna har en bra mentalitet och ett fint rastypiskt yttre. Mamma Elsa är en underbar familjehund som gillar både skogen och soffan, är intelligent och pratsam på tibbars vis och mycket lättlärd. Pappa Aadi är Norsk och Dansk UCH, en mjuk hane som är underbar mot människor och andra hundar och vill ha lugn och ro.

Båda föräldrarna är HD-röntgade, ögonlysta och DNA-testade:

Pappa Manju Heera’s Aadi Lamleh: PLL Clear, CCL Clear, RCD4 Clear, HD A, ögonlyst u.a.

Mamma Zelandonis Blo-Chun-Wa: PLL Clear, PRA3 Clear, RCD4 Clear, CCL Carrier, HD B, ögonlyst u.a.

Vi följer SKK och TTS regler och riktlinjer. Valpen säljes vaccinerad (vid 8 och 12 veckor), besiktigad, chippad, registrerad i SKK och dolda-fel försäkrad. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Ingela Ternström, tele: 0704-535303, email: ingela@ternstromconsulting.se

 

2019-03-04

Nivels kennel på Öland

nivels1

.... En kille fortfarande obokad som är leveransklar i slutet av mars.                                  Båda föräldrarna, Chambanya U-Ti Lamleh och Kiara L Dharma's Returning Rose, har A på höfterna, är nyligen ögonlysta UA och DNA-testade fria på PLL, NCL, PRA3 och RCD4.

För mer information ring 070 397 83 75 eller maila slevin@telia.com. Bilder finns på hemsidan http://www.nivels.oland.st

 

2019-02-20

scapegrace

Detta lilla gäng, tre tikar och två hanar är födda 25 januari 2019.                                               På bilden drygt tre veckor gamla.

Pappa är den mycket trevlige norske Charm – NO UCH SE UCH Dhoki Apsos Enrique Iglesias och mamma är vårt lilla busfrö Sally – Scapegrace The Heat Is On.        

Båda har A på höftera och är ögonlysta UA. Dessutom är de genetiskt eller testade fria på alla fyra DNA-testerna. Allt enligt SKK och TTS riktlinjer.

Valparna är levransklara 22 mars. De är då chippade och besiktigade samt har fått sin första vaccination.

Vill du veta lite mer om dessa små charmiga tibbevalpar är du hjärtligt välkommen att maila till kajsa.andreasson@outlook.com eller ring på 0731-81 98 79.

 

Kennel SCAPEGRACE – Kajsa Andreasson – Davids väg 4 - Landvetter

 

2019-02-18