Östra Kretsen

 

ostrakretsen

KretsledareAnnika Bergman

 

 

Information från Kretsledare Östra Kretsen

Härmed utlyses domarval för Guldtibbe-utställning 4/7 2021 i Östra kretsen!

Alla medlemmar boende i Östra kretsen som önskar bidra till domarvalet med sin röst är välkomna att maila till annika@globalcoachteam.com senast den 29 december 2020!

Mailet ska bestå av 3 potensiella domare från Sverige, markerade 1 för första önskemål, 2 för andra osv. och ert namn! Vi kommer att redovisa resultatet öppet med initialer på Östra kretsens FB-sida efter den 29 dec.

Enligt våra regler; ”En domare till våra rasspecialer skall vara auktoriserad domare med god kännedom om rasen, eller uppfödare av tibetansk terrier med minst 10 års erfarenhet.”

I första hand väljer vi inkomna förslag av domare;

Hans Almgren;

Har haft framstående uppfödning av Shih Tzu. Har Tibetanerna som special-intresse och dömt TT ett antal ggr men inte nyligen Är väldigt detaljerad i sina kritiker. Är allround-domare idag. Bor i södra förorten av sthlm .

Anna Friberg;

Framstående uppfödning av Lhasa Apso. Nyutbildad domare och har väl inte dömt TT än. Bor i Skåne-trakten.

Katja Rauhut;

Tror hon är oprövad som domare i Sverige och vistas här då och då! Hon och hennes mamma har många år som uppfödare bakom sig i Tyskland!

Jennie Parneryd;

Flashlines kennel , ligger utanför Skellefteå. Hon är uppfödd m tibbar och de har haft rasen sen sent 70-tal.

Eva Clementson;

Har haft tibetansk terrier sedan slutet av 60-talet och är nog den idag äldsta aktiva uppfödaren av rasen i Sverige.

Søren Therkelsen;

En av Danmarks mest erfarna och meriterade uppfödare och utställare. Kan eventuellt bli en risk om Sverige stänger sina gränser ytterligare.

 

Anledningen till att vi väljer endast domare bosatta i Sverige är att vi tar höjd för eventuella Covid-19 restriktioner redan nu för att möjliggöra största möjligheten att kunna genomföra utställningen!

Har någon medlem kontakt med en ringsekreterare eller domare under utbildning av vår ras, vill jag även ha deras namn och nummer (helst)!

Ha en bra helg! 

Annika Bergman

 +46 (0)70-769 11 52

 

 


ostrakretsen2    

När du anmäler dig till ett TTS-arrangemang ingår du ett avtal med TTS enl. nya dataskyddslagen GDPR

 

I och med att du skickar in anmälan för att delta medger du att TTS får lista dina uppgifter i ett deltagarregister och även publicera text och bilder från arrangemanget på hemsidan eller i medlemstidningen.